Din osteopat i Rødovre

Hvad kan vi?

Hos Rødovre Osteopati er vi specialister i at behandle smerter og stivhed i kroppen. Vi finder årsagen til, at du har ondt eller har svært ved at bevæge dig og sørger for, at du får din bevægelighed tilbage ved stræk og udspænding af kroppen, brug af manipulation og mobilisering af ledne samt kranielle teknikker med let berøring af kraniet.

Udover smerter i led og muskler f.eks. rygsmerter, nakkesmerter, bækkensmerter, knæskader, sportsskader og overbelastningsskader behandler vi også nedsunken forfod og mere komplicerede lidelser som hovedpine og migræne, svimmelhed, åndedrætsbesvær, halsbrand og sure opstød, fordøjelsesproblemer og forstoppelse. 

Som osteopater er vi uddannet en slags ‘kropsmekanikere’, der kan stille funktionelle diagnoser og genoprette de af kroppens dysfunktioner, som er årsagen til netop dine problemer.

Osteopat

Hvem er vi?

Hos Rødovre Osteopati er vi uddannet og autoriserede fysioterapeuter og osteopater med mange års praktisk erfaring. Vi er medlem af foreningen Danske Osteopater og bærer derfor titlen M.R.O.DK, der er din sikkerhed for et højt fagligt niveau i vores behandlinger.

Janus osteopat

Janus Dahl Gauguin (ejer)

AUT. OSTEOPAT D.O. - M.R.O.DK AUT. FYSIOTERAPEUT

Gitte lægeeksamineret fysiurgisk massør og zoneterapeut

Gitte Drøger

LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK/SPORTSMASSØR og ZONETERAPEUT (RAB)

Vores værdier

Helhedsorienteret

Hos os bliver du set som et helt menneske. Vores behandling har fokus på hele kroppen og dens forskellige systemer for at lokalisere og behandle den primære årsag til dine smerter. Vi tænker og behandler med andre ord helhedsorienteret.

Personlig

Hos os får du altid en personlig behandling. Vi ønsker at behandle årsagen til, at du har ondt, fremfor blot at behandle dine symptomer. Din behandling vil derfor altid være individuelt tilrettelagt og afhængig af årsagen til netop dine problemer.

Åben og imødekommende

Hos os møder du en afslappet atmosfære, hvor du altid er velkommen. Vi er snakkesaglige og har let til latter, fordi vi interesserer os for dig og dit ve og vel.

Gå ikke med dine smerter for længe. Lad os hjælpe dig. Book din tid online med det samme eller
klik her, hvis du hellere vil ringe eller skrive til os for at bestille tid eller har spørgsmål til vores behandlinger.