Osteopat nær København

Bestil tid

Har du problemer med ryggen, ondt i nakken eller hovedpine og leder du efter en osteopat nær København? Gå ikke med dine smerter for længe. Lad os hjælpe dig i stedet. Book din tid online med det samme eller ring til os og bestil tid allerede i dag. Du er også meget velkommen til at skrive til os for at bestille tid, eller hvis du har spørgsmål til vores behandlinger. Du kan læse mere om vores behandlinger og priser her. 

Osteopat nær københavn

Betaling

Du kan betale med MobilePay, Dankort eller kontant på dagen for din behandling.

Afbud

Hvis du bliver forhindret og må melde afbud, skal du gøre det inden kl. 17:00 dagen før. Melder du afbud for sent eller bliver væk fra din behandling, skal du betale fuld pris alligevel.

Behandling af persondata

I forbindelse med dine behandlinger her på klinikken er det nødvendigt, at vi noterer og behandler relevante oplysninger om dig. Du kan læse mere om vores behandling af persondata her.

Tilskud

Rødovre Osteopati er ikke en del af den offentlige sygesikring. Du kan derfor ikke få offentligt tilskud til behandlinger hos os.  Men du kan få tilskud til osteopati fra Sygeforsikringen Danmark. Også flere sundhedsforsikringer giver tilskud til osteopati.