Massage i Rødovre

Bestil tid til massage hos Rødovre Osteopati

Døjer du med ømme muskler og spændinger og leder efter en massør i Rødovre nær Slotsherrensvej? 

Gå ikke med dine smerter for længe. Rødovre Osteopati tilbyder fysiurgisk massage. 

Du har mulighed for at bestille tid til massage alene eller som supplement til en osteopatisk eller zoneterapeutisk behandling her på klinikken.

Book tid til massage allerede i dag og genopdag glæden ved at kunne bevæge dig!

Fysiurgisk massage 60 min.  400,-

Fysiurgisk massage 30 min.  250,-

Book tid til massage hos Rødovre Osteopati nær Slotsherrensvej

Hvad er fysiurgisk massage?

Hos Rødovre Osteopati tilbyder vi Fysiurgisk Massage, som er dybdegående massage af ømme og spændte muskler. Fysiurgisk massage kendes også som sportsmassage, fordi netop den form for massage øger kroppens helingsproces ved sportsskader og medvirker til, at kroppen restituerer bedre efter hård træning. Fysiurgisk massage er derfor særlig godt til dig, der er ved at komme dig efter en muskulær skade.

Men fysiurgisk massage er effektiv til behandlig af alle former for problemer i det muskulære bevægeapparat. Behandlingen kan bruges både forebyggende ved afspænding af musklerne og efterfølgende lindrende til stive og ømme muskler. Alt i alt er det en god investering i optimal præstationsevne både på træningsbanen og på jobbet.

Hos Rødovre Osteopati har vi stor erfaring med at afhjælpe problematikker opstået i forbindelse med dårlige arbejdsstillinger og med massage af sportsfolk.

Fysiurgisk massage er blandt andet effektivt mod:

  • Sports- og idrætsskader
  •  Muskelskader
  • Muskelspændinger
  • Rygsmerter
  • Spændinger i nakke og skuldre
  • Lændesmerter
  • Stress
  • Ophobning af affaldsstoffer i kroppen
  •  Spændingshovedpine
  • Dårlig blodcirkulation

”Fysiurgisk massage er effektiv til behandlig af alle former for problemer i det muskulære bevægeapparat og  mange sundhedsforsikringer yder tilskud.”

Hvad du kan forvente af massage hos Rødovre Osteopati

Når du får massage hos Rødovre Osteopati, arbejder vi os dybt ned i musklerne, så de løsnes. Fysiurgisk massage stimulerer muskelvævet, øger kroppens ilt- og blodgennemstrømning og efterlader dine muskler bløde og løsnede.

Den øgede blodgennemstrømning styrker udskillesen af affaldsstoffer og væskeophobning i kroppen, så dit nervesystem og immunforsvar stimuleres. Når du har fået massage hos Rødovre Osteopati vil du derfor efterfølgende føle større velvære. Du vil føle dig afstresset og mindre anspændt.

Er du gravid?

Vi har en briks, der gør, at du behageligt kan ligge på maven og nyde massagen.

Gitte lægeeksamineret fysiurgisk massør og zoneterapeut

Gitte Drøger

LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK/SPORTSMASSØR & ZONETERAPEUT (RAB)

Gitte Drøger er lægeeksamineret fysiurgisk/sportsmassør og Registreret Alternativ Behandler (RAB). Det er din sikkerhed for et højt fagligt niveau i behandlingerne og derfor yder mange sundhedsforsikringer tilskud.

Book tid til massage online nu eller klik her, hvis du hellere vil ringe eller skrive til os for at bestille tid eller har spørgsmål til vores behandlinger.

Close Menu