Osteopatisk behandling

Hvad er osteopatisk behandling?

Osteopatisk behandling lindrer og fjerner smerter i kroppen. Alle problemer med relation til kroppens muskler, led og sener kan behandles osteopatisk. Osteopati er en overbygning til fysioterapi. Hos Rødovre Osteopati er vi derfor uddannet både fysioterapeuter og osteopater D.O. Forskellen på osteopati og fysioterapi er selve behandlingstilgangen.

Har du ondt i knæet, retter fysioterapeuten ofte sit fokus der og behandler og træner dit knæ. Mens osteopaten i stedet leder efter årsagen til dine smerter i knæet, som ofte stammer fra et helt andet sted i kroppen f.eks. fra foden, lænden eller dit bækken. Du kan derfor opleve, at behandlingen starter et helt andet sted end der, hvor du har ondt. Det skyldes, at osteopatisk behandling fokuserer på, hvordan de forskellige dele af kroppen påvirker hinanden.

Osteopatisk behandling lindrer og fjerner smerter i kroppen.

Hvad kan du forvente af osteopatisk behandling?

Et skævt træk kan forplante sig og give smerter et helt andet sted, derfor har osteopatisk behandling altid afsæt i hele din krop. Et eksempel på det kan være hovedpine, hvor den reelle årsag skyldes skævhed i bækkenet og andre mekaniske dysfunktioner fra bækkenet og op til kraniet. Din behandling vil altid være individuelt tilrettelagt og afhængig af årsagen til netop dine symptomer.

Osteopatisk behandling foregår udelukkende med hænderne uden brug af instrumenter eller nåle og består af foreskellige osteopatiske teknikker. F.eks. manipulation og mobilisering, der er en behandlingsform, som ved hjælp af knæk og tryk frigør kroppens led. Også kranio-sacral terapi, der er lette berøringer af kraniet, og udspænding og massage af muskler og væv kan indgå som en del af osteopatisk behandling.

Første behandling 850 kr.

Normal behandling 650 kr.

Osteopatisk behandling er et godt alternativ til smertestillende medicin og operation.

 

Første behandling

Første behandling varer 60 minutter og er lidt længere end de efterfølgende. Det er for at have tid til at undersøge dig og stille en diagnose. Samtidig spørger vi ind til dit generelle helbred og hvordan dine smerter er opstået, hvor længe du har haft dem, hvad du har af erfaring med andre behandlinger og hvad du forventer dig af en osteopatisk behandling hos os.

De efterfølgende behandlinger

De efterfølgende behandlinger er kortere end den første og varer mellem 45 minutter for en normal behandling og 30 minutter for en kort behandling.

Eksempler på, hvad vi behandler hos Rødovre Osteopati

Her er nogle eksempler på, hvad vi typisk behandler hos Rødovre Osteopati:

  • Migræne og andre typer hovedpine hos voksne og børn
  • Smerter og ømhed i kroppen. F.eks. i ryg, skulder, nakke, bækken, underliv, hofter, knæ, albuer og hænder
  • Skader efter ulykke og sportsskader
  • Smerter og ømhed efter fald, slag, infektion og operation
  • Åndedrætsproblemer og forstoppelse
  • Smerter og forstyrrelser hos børn og babyer. F.eks. kolik, favorit-side hos baby, skæv ryg og motoriske problemer

Gå ikke med dine smerter for længe. Lad os hjælpe dig. Book din tid online med det samme eller klik her, hvis du hellere vil ringe eller skrive til os for at bestille tid eller har spørgsmål til vores behandlinger.