Zoneterapi i Rødovre

Leder du efter zoneterapi i Rødovre?

Bestil tid til zoneterapi hos Rødovre Osteopati allerede i dag og få genskabt balancen i din krop! Du har mulighed for at bestille tid til zoneterapi alene eller som supplement til massage eller en anden igangværende osteopatisk behandling her på klinikken.

Første behandling 60 min.  450,-

Efterfølgende behandlinger 45 min.  400,-

Bestil tid til zoneterapi hos Rødovre Osteopati

Hvordan virker zoneterapi?

Under behandling med zoneterapi hos Rødovre Osteopati får du ved hjælp af tryk under fødderne genskabt balancen i din krop.

Zoneterapi styrker udskillelsen af affaldsstoffer og øger blodgennemstrømningen i kroppen, så dit nervesystem og immunforsvar stimuleres. Derfor medvirker zoneterapi til at vedligeholde en almindelig god sundhedstilstand og virker samtidig forebyggende på mange problematikker.

Listen over mulige problematikker som zoneterapi kan afhjælpe og lindre er lang. Hos Rødovre Osteopati har vi særligt gode erfaringer med behandling af hovedpine og fordøjelsesproblemer. Men Zoneterapi kan også hjælpe på fertilitetsproblemer, hormonel ubalance, smerter i muskler og led, svækket immunforsvar, stress, træthed, allergi, astma og luftvejslidelser.

Hvad kan du forvente af zoneterapi hos Rødovre Osteopati

Zoneterapi er en blid behandlingsform, der foregår udelukkende med hænderne.

Du vil ligge afslappet på en briks, mens muskler og organer i din krop bliver stimuleret ved hjælp af tryk med hænderne på bestemte punkter (zoner) under dine fødder. Særligt der, hvor du er øm, går vi mere i dybden. Fordi det er her, affaldsstofferne har hobet sig op. 

Du vil efter behandling med zoneterapi hos Rødovre Osteopati føle større velvære i form af enten mere afslappethed eller energi. Du vil dog også kunne opleve kortvarigt ubehag i form af kuldefornemmelser, kvalme, hovedpine eller tissetrang. Det er alt sammen tegn på, at kroppen reagerer på zoneterapien.

Første behandling

Første behandling varer 60 minutter og er lidt længere end de efterfølgende. Det er for at have tid til at lære din forhistorie at kende og finde frem til dit behov, inden vi går i gang med selve zoneterapien.

Efterfølgende behandlinger

De efterfølgende zoneterapeutiske behandlinger er kortere end den første og varer ca. 45 minutter, fordi vi springer den indledende samtale over og går direkte til behandlingen.

”Du kan få tilskud til zoneterapi via Sygeforsikringen Danmark. Det kræver ingen henvisning. Mange sundhedsforsikringer tilbyder også at dække zoneterapi.”

Gitte lægeeksamineret fysiurgisk massør og zoneterapeut

Gitte Drøger

LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK/SPORTSMASSØR & ZONETERAPEUT (RAB)

Zoneterapeut Gitte Drøger er medlem af foreningen Forenede Danske Zoneterapeuter og Registreret Alternativ Behandler (RAB). Det er din sikkerhed for et højt fagligt niveau i behandlingerne med zoneterapi.

Derfor kan du få tilskud til zoneterapi via Sygeforsikringen Danmark. Det kræver ingen henvisning. Mange sundhedsforsikringer tilbyder også at dække zoneterapi.

Book tid til zoneterapi online nu eller klik her, hvis du hellere vil ringe eller skrive til os for at bestille tid eller har spørgsmål til vores behandlinger.

Close Menu